Nyttår i Tefé

Vi har opplevd mye kraftig regn og vind etter at vi forlot Leticia og Tabatinga. Regntiden er helt klart i anmarsj og det har ført til at vi ofte har måttet slå leir tidligere på dagen enn ønskelig. Vi rekker derfor ikke fram til Coari til nyttårsaften, men sikter heller inn mot byenTefé. Siden vi begynte i Coca 15. november har vi nå padlet nesten 2200 km og det er snart tre uker siden vi sist var innom en ordentlig by. Det skal derfor bli deilig med noen dager på hotell i Tefé. Det vil komme en ordentlig oppdatering når vi har tilgang til internett, men vi vil ønske alle våre lesere et godt nyttår så lenge!

Reklamer

9 kommentar

 1. Vi i Söderbärke önskar Gott Nytt År och fortsatt lyckosam färd nerför floden.
  /Agneta, Curt och Elin

 2. Godt nyttår boys! 🙂

 3. Liisa og Paul fra Skeikampen ønsker dere godt nytt år og fortsatt lykke til på ferden! Her var det minus 6 gr og solen tittet fram, når vi var på skitur idag. men det skal bli kallere igen.

  • Takk for det, mamma og pappa. Vi nyter godt av et lite opphold på hotell nå før vi fortsetter ferden på søndag. Kos dere videre på Skeikampen. 🙂 Her er det varmt og short og t-skjorte er det vi stort sett går i.

   Godt nyttår!

 4. Simon å Mats ønsker er ett riktig godt nytt år !

 5. godt nyttår kjære sølve! fyfillern for en tur dere er på, vær forsiktige slik at vi kan klatre og ta oss en pilsnerøl når dere er hjemme igjen.

  hjertelig hilsen stine og arne (næss såklart)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: